Headerbild

Hammarbyiten är tillbaka!

2023-01-02 i Allmänt

Prenumeration tecknas genom en enkel anmälan av sin mejladress på Hammarby IFs hemsida. https://hammarby-if.se

1921 var året då Hammarbybladet för första gången publicerades. Sedan dess har medlemstidningen för Hammarby IF:s medlemmar funnits i olika omgångar och med olika utseenden. Sedan sommaren 2022 är det nystart för Hammarbyiten, som nu görs i som veckobrev i digital form.

Här samsas all Hammarbyidrott, den som prenumererar – vilket är gratis – får varje vecka Sveriges mest gedigna genomgång av det som hänt i Hammarbyvärlden. Från armbrytning till skidor, om vi tar det i bokstavsordning. Hur gick det för futsallaget i helgen? Vann bowlarna sin elitseriematch? Vilka kommer handbollskillarna att möta i Svenska cupens semifinal? Fotbollen är störst i Hammarby men föreningen är så mycket mer och det syns i nya Hammarbyiten.

Vi uppmanar alla hammarbyare att teckna en digital prenumeration, vilket betyder att man förgyller sina onsdagar med en rejäl genomgång av aktuell Bajenidrott. Och det är ett rent nyhetsbrev om Hammarby – inga störande annonser!

Fakta. Hammarby IF har för närvarande 20 medlemsföreningar: armbrytning, bandy, basket, bordtennis, BOULE, bowling, boxning, fotboll, friidrott, goalball, golf, handboll, innebandy, ishockey, orientering, rodd, rugby, skidor, speedway samt Sällskapet Hammarby-Veteranerna.

Adress

Hammarby IF Bouleförening Ordförande: Stefan Johansson, Ringvägen 160 lgh 1301, 11631 Stockholm

Kontakt

Tel: 0708231064 E-post: info@hammarbyboule.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Bli medlem

Om Hammarby Boule

Hammarby IF Alliansförening & Medlemsföreningar

Hammarby Boule 20 år (2001-2021)