Headerbild

Kategorier

Nya medlemmar i Hammarby Boule

2019-12-02 i Allmänt

Nu i december kommer vi börja presentera de nya spelare som redan börjat i klubben i höst/vinter och så småningom presenterar vi fler av de som valt att byta till Hammarby efter årsskiftet inför säsongen 2020.

Idag var Stefan Wegeborn (mitten nederst) med för andra gången i träningen med Bajen. Han har spelat en hel del boule tidigare och har en lång idrottsbakgrund med framgångsrika ungdomsår inom hockey och med erfarenhet från både basket och curling inom parasporten. Handbollspelare lär bli bra boulespelare och jag tänker att både basket och curling också borde ge en god grund för handledskontroll.

Thomas (mitten) är svåger med Stefan och tävlar sedan tidigare en hel del nere runt Cannes där han har ett hus. Thomas planerar att även tävla med sin franska klubb och kombinera med träning och tävling med Hammarby i Stockholm. Thomas söner är också kapabla spelare och till utomhussäsongen kanske vi kan locka med hans grabbar också, även om de helst spelar på södre breddgrader.

Johan (höger) började träna med Bajen tidigare i höstas och kom in med Kalle som spelar på banan bakom och de är redan välkända ansikten nu på träningen.

Göran Ekroth (vänster) är ett av flera välkända namn inom boulen som Bajen har äran att få med i klubben nu inför nästa säsong och han behöver ingen längre presentation, "skarpskytt". Göran kommer närmast från Boo och med från Boo kommer även Dag Hervieu och Carin Andersson Hervieue som nu liksom Göran väljer att följa sina GrönVita hjärtan.

Senare i december presenterar vi fler spelare som valt att byta klubb till Hammarby inför nästa säsong.

#forza

Adress

Hammarby IF Bouleförening c/o Thomas Wilhelm (ordförande) Heliosgatan 56, 120 63 Stockholm

Kontakt

Tel: 070-762 38 91 (Thomas Wilhelm, ordförande) E-post: info@hammarbyboule.se PlusGiro: 293960-1 Swish: 123 302 51 11

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Bli medlem

Om Hammarby Boule

Hammarby IF Alliansförening & Medlemsföreningar

Hammarby Boule 20 år (2001-2021)