Headerbild

Kategorier

Bajen Cup 6 juni inställd, men vi ses snart igen

2020-06-05 i Allmänt

Tyvärr kan vi pga det rådande läget inte arrangera Bajen Cup imorgon 6 juni. Det smärtar att inte kunna erbjuda denna grönvita oas i Björns Trädgård med skönt spel och härligt häng i stentrappan, men vi hoppas att vi ses snart igen.

Tyvärr kan vi pga det rådande läget inte arrangera Bajen Cup imorgon 6 juni. Det smärtar att inte kunna erbjuda denna grönvita oas i Björns Trädgård med skönt spel och härligt häng i stentrappan.

Det ser dessutom ut som det kommer bli regnskurar imorgon. Det vore en underlig tajming med regn 6 juni just i år när vi fått ställa in. Vi brukar ha bländande Tjernobyl-sol ☀️ på Bajen Cup.

De senaste åren har arrangemanget vuxit och slagit rekord i antal deltagare år efter år. Förra året hade vi 67 startande lag (!!!) över 200 spelare.

Förra året lockade Bajen Cup även in ett lag med spelare från utsocknes Sörbyängen som dessutom gick och vann. I våras innan Världen förändrades så fick vi en förfrågan från Tampere Pétanque (TPQ) som ville komma till Bajen Cup med ett antal lag. Nu blev det inte så men vi hoppas att se TPQ och fler besökande lag framöver.

Bajen Cup är verkligen en pärla att vårda.

Vi kommer se över möjlighet och lämplighet att eventuellt arrangera Bajen Cup, eller en annan tävling, senare i år.

Vi ses snart igen!

#forza

Adress

Hammarby IF Bouleförening c/o Thomas Wilhelm (ordförande) Heliosgatan 56, 120 63 Stockholm

Kontakt

Tel: 070-762 38 91 (Thomas Wilhelm, ordförande) E-post: info@hammarbyboule.se PlusGiro: 293960-1 Swish: 123 302 51 11

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Bli medlem

Om Hammarby Boule

Hammarby IF Alliansförening & Medlemsföreningar

Hammarby Boule 20 år (2001-2021)